6 december 2019

Tegenwoordig kun je meer dan alleen teksten versturen via WhatsApp. Je berichten kun je opleuken met emoji’s, GIF’jes en stickers. In dit blog wil ik het vooral gaan hebben over stickers. WhatsApp heeft diverse ‘standaard’ stickers welke je mee kunt sturen met een berichtje. Het is natuurlijk nog leuker om een zelf gemaakte sticker te sturen naar je familie, vrienden en collega’s.

4 december 2019

Het is je misschien ook wel eens overkomen. Op regelmatige basis wordt je gebeld via een anoniem nummer wat een bedrijf blijkt te zijn die je iets wilt verkopen. Of die ene persoon die je iedere keer blijft bellen met of zonder nummerweergave terwijl je die persoon niet wilt spreken. In deze blog vertel ik je wat je hier tegen kunt doen en wat de voor- en nadelen zijn.

17 oktober 2019

Heb jij wel eens een betaalde app gekocht in de Google Playstore? Met gratis apps heb ik al jaren ervaring, maar had nog nooit een betaalde app aangeschaft. Ik vind het namelijk vervelend om mijn creditcard gegevens online te gebruiken. Sommige mensen zullen het misschien wat paranoïde van me vinden, maar ik houd er gewoon niet zo van om mijn creditcard gegevens het www in te sturen en er vervolgens maar op te moeten vertrouwen dat er geen misbruik van wordt gemaakt.

2 augustus 2019

Als je een iPhone-gebruiker bent ken je haar wel, de slimme spraak-assistent Siri. Die je kan helpen met het beantwoorden van vragen en het doen van verschillende opdrachten op jouw iOS apparaat. Maar hoe werkt Siri precies? In dit blog leg ik je uit hoe jij Siri instelt en wat je ermee kunt doen.

Pages