6 december 2019

Tegenwoordig kun je meer dan alleen teksten versturen via WhatsApp. Je berichten kun je opleuken met emoji’s, GIF’jes en stickers. In dit blog wil ik het vooral gaan hebben over stickers. WhatsApp heeft diverse ‘standaard’ stickers welke je mee kunt sturen met een berichtje. Het is natuurlijk nog leuker om een zelf gemaakte sticker te sturen naar je familie, vrienden en collega’s.

4 december 2019

Het is je misschien ook wel eens overkomen. Op regelmatige basis wordt je gebeld via een anoniem nummer wat een bedrijf blijkt te zijn die je iets wilt verkopen. Of die ene persoon die je iedere keer blijft bellen met of zonder nummerweergave terwijl je die persoon niet wilt spreken. In deze blog vertel ik je wat je hier tegen kunt doen en wat de voor- en nadelen zijn.

25 juni 2019

Wij zijn ondertussen gewend aan het hebben van mobiele data overal in Nederland. De laatste paar jaar is er een verandering van 2G naar 3G naar 4G geweest. Maar hier houdt het niet bij op. Sinds kort is de eerste 5G mast van Nederland geplaatst in Amsterdam. Als gevolg hiervan lanceert T-Mobile binnenkort 5G voor heel Nederland. Maar wat is dit nu precies en wat heb je eraan? In deze blog zal ik het aan je uitleggen.

6 juni 2019

Iedereen herkent het wel, ineens laadt je internetpagina langzamer of komen je appjes niet binnen. De oorzaak? Je bent over jouw internetbundel heen gegaan. Dit kan heel irritant zijn. Vandaar de vraag: hoe voorkom ik dit? In deze blog zal ik toelichten hoe je bewust kan omgaan met je data zodat je altijd genoeg MB’s tot je beschikking hebt.

14 mei 2019

De Nederlandse overheid heeft besloten om vanaf juli 2019 het telefoongebruik op de fiets te verbieden. Tot juli was het advies om niet je telefoon te gebruiken op de fiets maar was het nog niet verboden. Je mocht natuurlijk geen gevaarlijke situaties veroorzaken want zoals in de wet staat ben je dan strafbaar. Vanaf juli gaat dit dus veranderen. Maar wat houdt dit precies in? En wat zijn de gevolgen voor jou?

Pages