6 november 2018
Hadassa

Alles over de Ben app

Mijn mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven. Ik stuur WhatsApp-berichten, deel foto’s op social media, controleer of het niet gaat regenen voordat ik naar buiten ga en bel ook regelmatig naar familie en vrienden. Voor dit alles verbruik ik data. Om mijn verbruik in de gaten te houden gebruik ik de Ben app, zowel beschikbaar voor iOS als Android. Zo weet ik zeker dat ik geen kosten maak buiten mijn bundel. In dit blog vertel ik je graag over wat je nog meer kan doen met de Ben app!

De controle houden

Bij het openen van de Ben app krijg je direct het verbruiksoverzicht te zien. Heel handig: In één oogopslag zie je hoeveel MB’s je hebt verbruikt, hoeveel minuten je gebeld hebt en hoeveel sms’jes je hebt verstuurd. Ook fijn: Ik zie hoeveel dagen ik nog over heb totdat mijn bundel weer wordt aangevuld als er een nieuwe maand start. Doordat de app mij deze inzichten geeft kan ik controle houden over hoe snel ik door mijn bundel heenga, en kom ik aan het eind van de maand niet voor verassingen te staan. 

     

MB extra via de app bestellen

Elke maand loopt een beetje anders bij mij. Als ik een weekje weg ben in een onbekende stad, open ik veel vaker Google Maps om te kijken hoe ik bij bepaalde locaties kom. Als ik dan in mijn verbruik zie dat ik wel erg snel door mijn MB’s heen ga, kan ik gemakkelijk via de app eenmalig MB’s bijkopen door middel van een MB Extra. Ik mag zelf kiezen hoeveel MB’s ik extra wil en deze worden direct toegevoegd aan mijn bundel.

Als je besluit dat je een grotere internetbundel wil of 4G internetsnelheid wil toevoegen, hoef je niet contact op te nemen met de klantenservice. Jouw bundel wijzigen regel je gemakkelijk zelf in de app!

Inzicht in jouw facturen

Elke maand zijn jouw facturen gemakkelijk te bekijken in de Ben app. Hierin staat per factuur de maandelijkse kosten, overige kosten en specificaties van je verbruik vermeld. Ik heb inzicht in wat ik betaal en kan het hier nakijken als ik kosten heb 
gemaakt buiten mijn bundel. Ben factureert altijd achteraf, zodat jij betaald wat je echt hebt verbruikt. Zo krijg je dus bijvoorbeeld de factuur van juli in augustus.

Help Ben om de app te verbeteren

Ben is continu bezig met het verbeteren van de producten en diensten. Jij kan Ben hiermee helpen! Geef jouw bevindingen door met de app via de feedback optie.

AhA