17 oktober 2019

Heb jij wel eens een betaalde app gekocht in de Google Playstore? Met gratis apps heb ik al jaren ervaring, maar had nog nooit een betaalde app aangeschaft. Ik vind het namelijk vervelend om mijn creditcard gegevens online te gebruiken. Sommige mensen zullen het misschien wat paranoïde van me vinden, maar ik houd er gewoon niet zo van om mijn creditcard gegevens het www in te sturen en er vervolgens maar op te moeten vertrouwen dat er geen misbruik van wordt gemaakt.

2 augustus 2019

Als je een iPhone-gebruiker bent ken je haar wel, de slimme spraak-assistent Siri. Die je kan helpen met het beantwoorden van vragen en het doen van verschillende opdrachten op jouw iOS apparaat. Maar hoe werkt Siri precies? In dit blog leg ik je uit hoe jij Siri instelt en wat je ermee kunt doen.

11 juli 2019

Weet je nog, een aantal jaar terug waar mensen massaal naar kijkduin gingen om de beste Pokémons te vangen? Er is een nieuw spel uitgebracht van de makers van Pokémon Go: Harry Potter Wizards Unite, waar we via de mobiele telefoon de wereld van Harry Potter betreden. Wat kun je allemaal doen met dit spel en wat zijn de verschillen met Pokémon Go? Ik zet het hieronder voor je op een rijtje.

Pages