17 oktober 2019

Heb jij wel eens een betaalde app gekocht in de Google Playstore? Met gratis apps heb ik al jaren ervaring, maar had nog nooit een betaalde app aangeschaft. Ik vind het namelijk vervelend om mijn creditcard gegevens online te gebruiken. Sommige mensen zullen het misschien wat paranoïde van me vinden, maar ik houd er gewoon niet zo van om mijn creditcard gegevens het www in te sturen en er vervolgens maar op te moeten vertrouwen dat er geen misbruik van wordt gemaakt.

6 november 2018

Lijkt het je wat om een abonnement te hebben dat je, zonder extra kosten te maken, kunt gebruiken in de hele EU? Dan heb ik goed nieuws voor je. Want vanaf 13 juni 2017 kun jij als klant van Ben je abonnement gebruiken in de hele EU zoals je in Nederland gewend bent. Bellen, internetten, sms-en: het gaat allemaal gewoon uit je bundel en tegen dezelfde tarieven als in Nederland.   

3 juli 2017

Stel je eens voor: Op een mooie zomerse dag zit je lekker op een terrasje met leuk gezelschap. De zonnestralen verwarmen heerlijk je nek, rug en armen en een koud biertje / proseccootje / colaatje met condensdruppeltjes op het glas staat verleidelijk voor je neus. In deze heerlijke ontspannen setting wil je graag een paar coole vakantiefoto’s laten zien, dus pak je je telefoon. Tot je verbazing blijkt je telefoon vergrendeld met een wachtwoord dat je niet kent – je kunt je telefoon niet meer in… Of je kunt er wel in maar al je foto’s zijn weg…. Of misschien zijn je foto’s wel vervangen door hele rare andere foto’s? Hopelijk gebeurt het je nooit, maar wat ik net geschetst heb zou zo maar eens het begin kunnen zijn van de nachtmerrie dat je telefoon gehackt is.

23 december 2016

Binnenkort zal Ben een aantal veranderingen doorvoeren die worden opgelegd door een wettelijke verplichting, de Wet op het Financieel toezicht (WFT). Hierdoor zul je vanaf 1 januari bijvoorbeeld veranderingen zien in hoe Ben communiceert over aanbiedingen, maar er verandert meer door de WFT. In deze blog leg ik je graag uit wat er gaat veranderen en per wanneer.

4 november 2016

Laatst dronk ik na het werk met 2 collega’s een biertje – en daarna nog een paar zoals dat dan wel eens gaat – en na een paar promille komt het gesprek bij mannen toch al snel op voetbal of auto’s uit. Dit keer was het onderwerp auto’s, maar dan in combinatie met ons vakgebied Telecom, want we zijn alle 3 autoliefhebber en toch ook wel een beetje Telecomnerd. Zo kwamen bij een mooie vraagstelling uit: Stel dat een telecombedrijf een automerk zou zijn, welk automerk zou het dan zijn en waarom?

3 augustus 2016

Toen ik voor het eerst over de Pokemon Go rage hoorde dacht ik dat Nederland massaal gek geworden was. Ook in de buurt van mijn huis is het pokemon effect duidelijk te zien, bij het speeltuintje waar mijn dochtertje graag komt is het de laatste tijd opvallend druk met mensen zonder kinderen. Ik vroeg mij af: hebben die mensen nou niets beters te doen? Ik schrok van mijn veroordelende gedachte. Hoe kon ik een mening hebben over iets wat ik nog nooit geprobeerd had?

29 juli 2016

Eerder schreef Maaike al in een blog wat haar recept was voor een rustige autorit met kinderen. Voor mij zit het er al weer op, ik geniet nog na van mijn heerlijke (auto) vakantie naar Spanje, maar misschien ga jij binnenkort nog op reis – ik wil je daarom graag nog een paar vakantietips meegeven voor een relaxte vakantie met kinderen.

Pages