14 december 2016

Druk druk druk Tegenwoordig een veelgehoord antwoord op de vraag: hoe gaat het met je? Iedereen heeft tegenwoordig een overvolle planning. Of dat nu voor je studie is, op werk en oh, vergeet de privé-verplichtingen niet. Naast al die geplande plannen is ontspanning zoeken heel belangrijk. Ik doe graag een uurtje yoga, of plan een korte vakantie; het verlicht mijn drukke leventje iets. Maar ook dat zijn plannen, afspraken of taken. Hoe ga je daarom om met die drukte en wat kan je helpen? Verlichting van ‘druk’ kan door het goed plannen van die drukte en zorgen dat je er niet teveel tijd aan kwijt bent. En hoe plan je dat dan anno 2016...? Precies! Met je smartphone!

28 juni 2016

Ben is niet van het allerduurste. En daarom ook meestal niet van het allernieuwste. Net als ik. Ben en ik hadden een gemeenschappelijke zoektocht, welke bestond uit een goed formaat toestel, voor een zacht prijsje maar wél een die een aantal jaar mee kan. Ik wil mijn budget namelijk ook nog aan andere plezierige dingen besteden. Et voila; de iPhone SE.

25 maart 2016

Als ik mijn kledingkast open, zie ik het gelijk al. Die ene jeans die ik toen zo graag wilde hebben, maar nu nooit meer aan heb. De schoenen die eigenlijk te groot zijn en nog glimmend in de kast staan zonder dat ik ze heb gedragen. Best zonde. Ondertussen droom ik alweer weg van de volgende dingen op mijn verlanglijstje, zoals die mooie tas die ik ooit hoop te kunnen kopen, maar dan wel tegen een mooi prijsje. Herken jij dit ook? United Wardrobe kan jou dé oplossing bieden.