12 oktober 2016
Groeten van Ben

Ben in beeld

Ik hou van mensen, ik hou van je persoonlijkheid, van je uiterlijk. Ik ben benieuwd naar je dromen, naar je sproetjes, naar alles wat jou jou maakt. Want het leven gaat maar om één ding: Jezelf zijn. Of je nu jong, oud, vrouw, man, donker, licht, smal of breed bent, dat maakt niet uit.

Ben in beeld

Nu ben ik opnieuw begonnen met mijn favoriete project: Ben in Beeld. Weet je waarom dit mijn favoriet is? Omdat ik jou dan mag zien, precies zoals je bent. En ik mag dan samen met al mijn fans en klanten vieren dat jij jezelf bent! Tijdens Ben in Beeld vraag ik iedereen om zich op te geven om mijn nieuwe gezicht te worden. Als je gekozen wordt door mij en mijn fans, zal je gefotografeerd gaan worden door mijn fotografen. De foto’s zal ik dan gaan gebruiken voor mijn website, e-mails en mijn Facebook, Twitter en Instagram pagina’s.

Mijn fotoshoot zal plaats vinden op 19 en 20 november. Het thema van de shoot is ‘echt’, net als ik. Ik wil je beter leren kennen, en jou de mogelijkheid geven mij ook te leren kennen.

Voor sommige van jullie zal Ben in Beeld wel bekend voor komen. Dat klopt ook! Vorig jaar heb ik samen met 12 geweldige modellen een resultaat geboekt om trots op te zijn. En daarnaast een geweldig weekend gehad samen. We hebben samen gelunched, de hitte weten te doorstaan met paar lekkere ijsjes en samen met onze fotografen een geweldige shoot geproduceerd.

Ben in beeldBen in beeld

Doe mee!

Ben of ken jij iemand die het gaaf zou vinden om mee te doen en kans te maken op een plekje in mijn fotografie, meld je dan aan!

Je kunt je aanmelden door naar https://www.ben.nl/beninbeeld te gaan. Lees nog wel even de actievoorwaarden, zodat je precies weet wat ik van je verwacht. Nadat je je hebt opgegeven zal mijn jury een selectie maken, er mogen maar 30 inzendingen door naar de volgende ronde. De geselecteerde kandidaten zullen vervolgens doorgaan naar een stemronde op Facebook, hieruit zullen dan de winnaars bekend worden!

Aanmelden kan tot 18 oktober 2016 om 23.59, wie weet zie ik jou op 19 en 20 November!

BhB