7 december 2016
Marc

Ben gadgets: hebbedingen voor Kerst

Ik vind het lastig om een leuk Kerstcadeau voor iemand te vinden – iets dat goed past tussen cheap en chic. Leuk om te geven of krijgen, maar liefst ook praktisch. In mijn geval denk ik dan snel aan gadgets – hebbedingen voor het hippe leven van nu.

Het liefst zoek ik online, want de stad ingaan is in deze periode bepaald geen feest, tenzij je van lange rijen houdt. Dus opeens vroeg ik me af of Ben eigenlijk niks leuks in de virtuele etalage heeft liggen? Ik keek op http://accessoires.ben.nl

Ben droog

Het aanbod is overzichtelijk verdeeld in vier categorieën: Bescherming, Opladers, Geluid en de Ben Fanshop. Om met de laatste te beginnen: daar vind je diverse blauwe spullen met natuurlijk het Ben logo erop. Mijn favoriet in deze categorie is de blauwe paraplu met de (droge) tekst “Ben droog”, maar je vindt er ook dingen als ook een koffiemok, een handdoek of een powerbank. Niet duur, gewoon grappige kleinigheidjes, zeker voor de Ben fans.

Noodzakelijke bescherming – van €5,99 tot €99.99

Vind je het leuk om iemand eindelijk eens zijn mobiele telefoon te laten beschermen, dan vind je er ruim duizend (!) verschillende cases en hoezen voor mobiele telefoons (en zelfs tablets). Er zijn bijna twintig verschillende merken.

Net even iets te cheap zou je zeggen? Je kan het zo gek maken als je wilt – het duurste is een extreem dun beschermend keyboard voor de iPad voor afgerond €100. Ben kijkt duidelijk verder dan het eigen portfolio, en dat is voor het zoeken van cadeaus natuurlijk alleen maar handig – gelukkig vind je er ook véél goedkopere hoesjes. En meer dan honderd screen protectors.

Praktische opladers

Niet heel erg opwindend zou je zeggen, maar ontzettend praktisch voor thuis en onderweg. Voor thuis is de draadloze oplader een high-tech sieraad voor je bureau – of naast je bed natuurlijk. Langer dan een dag op pad? Dan houdt een powerbank je langer actief en online. Ook wat de prijs betreft kan je alle kanten op – van een tientje voor een eenvoudige lader tot €80 voor een powerbank met 12.000mAh.

Geluid

Dit is mijn speeltuin – ben gek op toffe audio gadgets. Gelukkig is het aanbod een stuk groter dan de “in ear” headphones (vanaf een tientje), want als een van de weinigen kan ik daar slecht aan wennen. Ik ben meer van de “on ear” headphones, en daar overtreft Ben m’n wildste verwachtingen met een voor afgerond…

Enfin. Te duur voor een Kerstcadeau, al hoor je mij niet mopperen als ik er één zou krijgen. Om cadeau te doen is deze Sony MK200 al heel wat betaalbaarder en zeker niet slecht. Ben je zelf meer van de oordopjes is er keuze genoeg.

Meer dan dertienhonderd accessoires

Al met al vind je in de ruim dertienhonderd accessoires die Ben aanbiedt een ongelooflijk breed aanbod – van 50 cent voor een Ben tas tot – zit je goed? – maar liefst €999 voor een Bluetooth stereo speaker van opnieuw Bang & Olufsen. Merry shopping!

 

BhB