4 oktober 2017
Groeten van Ben

Ben jij blauw?

Dan zoek ik jou! Heb jij een blauw hart? Wil je samen met mij allerlei leuke dingen doen? Ik zoek klanten die mij willen helpen om nog beter te worden. Lijkt het jou gaaf om toestellen te testen, toffe video’s te maken en jouw verhaal met mij te delen? Geef je dan op voor mijn #BenBlauw community. Een plek waar jij jezelf kan zijn, samen met anderen. Wat houdt de community nou precies in? Heel veel! Ik leg het je graag uit.

Ik zal altijd mijn best doen om zo persoonlijk mogelijk te blijven. Ik vind het fijn om te horen hoe het met jou gaat. Overal waar je Ben ziet, zie ik jou. Met de #BenBlauw Community wil ik dit uitbreiden. Wat vind jij zo tof aan mij? Wat kan er beter? Jij bent degene die daar het beste antwoord op kan geven. Daarom ben ik op zoek naar echte Benners, die samen met mij leuke dingen willen gaan doen.

Ben jij die echte Benner? Stuur me dan een leuke mail (leukedingen@ben.nl) en hopelijk zie ik je binnenkort! 

Wat zijn die leuke dingen dan?

Ben jij Blauw?

Ik zoek klanten die met mij willen nadenken over hoe mijn merk nóg beter wordt. Jij weet als beste wat er beter kan op de Ik Ben-pagina, Ben app of de website. Welke blogs jij nog wil lezen en welke toestellen het beste zijn. Ook al heb je geen idee wat de P10, A5 of K10 inhoudt, ik wil gewoon graag weten wat je van mijn nieuwste toestellen vindt.

Daarnaast wil ik jouw verhalen horen. Hoe geniet jij optimaal van jouw vrije tijd? Ik luister graag naar je en wil jou beter leren kennen. Daarom zullen we ook af en toe lekker kletsen, met elkaar BBQ ’en en nog veel meer toffe dingen doen.

Ben jij Ben? En word je enthousiast van mijn bericht? Treuzel dan niet en meld je aan voor mijn community! Dit doe je door jouw motivatie in een bericht of video op te sturen naar leukedingen@ben.nl. Zie ik je snel?

BhB