25 februari 2019
Denise

Ben nieuw: de Sony Xperia 10 en 10 plus

Vandaag was het zover, de officiële ontknoping van de nieuwe lijn van Sony Xperia. Tijdens het World Mobile Congress 2019 kondigt Sony de Xperia 1, Xperia 10, Xperia 10 plus en Xperia L3 aan. En het mooie nieuws is nog niet voorbij. De Sony Xperia 10 en 10 plus zijn ook vanaf vandaag te bestellen bij Ben! Benieuwd naar de features van de gloednieuwe Xperia’s? In dit artikel zet ik ze op een rijtje.  

 

Langgerekt beeld voor de ultieme kijkervaring 

De nieuwe Sony Xperia-lijn zal de eerste serie zijn met toestellen in een 21:9 volledig scherm zonder Notch. Dat is een stuk groter dan de normale 16:9 en 19:9 schermen van andere smartphones. Een volledig beeld dus voor de ultieme kijk én film of foto ervaring. Zelf kan je ook filmen met een 4K resolutie waardoor jouw ervaringen ook levensecht op camera weergeven wordt.  

 

Een volledig scherm is natuurlijk een pluspunt, echter kan het zijn dat verschillende platformen nog niet ingespeeld zijn op deze nieuwe ontwikkeling. Daar heeft Sony over nagedacht, want dankzij een samenwerking met Netflix zal het scherm volledig getoond worden op het toestel en wordt het beeld van je favoriete film of serie niet afgesneden. En voor de gamers onder ons, heeft Sony ook nagedacht over de ultieme game-ervaring. Fortnite zal ook optimaal gebruik maken van het volledig beeld!  

 

Voor de echte multitaskers 

Wellicht heb je het al gezien bij de Samsung Galaxy S10, maar ook op de nieuwe Sony Xperia-lijn kan je multitasken! WhatsAppen en tegelijkertijd een video kijken? Dat is straks geen probleem meer! Door het lange scherm passen er met gemak twee apps onder elkaar in beeld.  

 

Hoogwaardige camera 

De Sony Xperia 1 zal op de markt gebracht worden met een 3-lens camera met een 16, 26 en 52mm lens. Echter betaal je voor de Sony Xperia 1 ook een stuk meer (+- €1000,-). Bij Ben hoeven we natuurlijk niet het allerduurste en heb je met de Sony Xperia 10 en 10 plus al een hele mooie camera. De Sony Xperia 10 maakt gebruik van een 13 en 8 megapixel camera achterop en een 8 megapixel selfiecamera. Wil je een betere camera kwaliteit, dan is de Sony Xperia 10 plus een mooie optie. Hij maakt namelijk ook gebruik van een camera met 2x optische zoom.  

 

De Sony Xperia 10 en 10 plus iets voor jou?  

De Xperia 10 en 10 plus zijn vanaf vandaag te bestellen bij Ben! Wil je dus niet te veel betalen voor je eerste 21:9 toestel voor een ultieme kijk- en creatie-ervaring? Bestel je de Sony Xperia 10 of Sony Xperia 10 Plus voor 31 maart? Dan onvang je gratis een Sony 64GB geheugenkaart t.w.v. €50,-! Bekijk de Sony promotiepagina voor deze mooie deal.  

 

 

 

 

BhB