20 april 2017
Groeten van Ben

Ben opnieuw als beste netwerk getest!

Als je een keus voor een provider maakt dan zijn er een aantal dingen belangrijk zoals bijvoorbeeld het aanbod, de prijs en de service. Maar er is er één belangrijker dan wat dan ook, namelijk: “Hoe goed is eigenlijk het netwerk?” Met trots kan ik je vertellen dat het netwerk van T-Mobile, waar ik gebruik van maak, opnieuw door P3 uitgeroepen is als het best geteste netwerk van Nederland!

Wat betekent dit voor jou?

Het betekent dat ik toegewijd ben om jou altijd het best mogelijke bereik te leveren.  Zodat je jouw toestel goed kunt gebruiken zodra jij hem nodig hebt. Deze uitslag betekent dat mijn netwerk:
  • Globaal winnaar is in de categorie 'voice
  • Globaal winnaar is in de categorie 'data
  • De grootste capaciteit heeft (met 11.000 masten!)

Je bent niet gewoon bereikbaar, maar ook super snel op mijn 4G-netwerk. Meer over 3G/4G kun je hier lezen.

Maar kan ik dit netwerk zélf ook testen?

Jazeker! Je kunt altijd een van mijn maandelijks opzegbare Sim-Only proberen. Zo kun jij ook genieten van de kwaliteit van mijn netwerk. Ben je benieuwd naar mijn Sim Only abonnementen op het best geteste netwerk van Nederland? Stel dan zelf een Sim Only abonnement samen en kijk welk abonnement het beste bij je past. Of heb je liever een abonnement met telefoon? Neem dan eens een kijkje naar mijn telefoons en stel het abonnement samen. Naast mijn best geteste netwerk bied ik jou nog veel meer voordelen. Wil je meer weten over mijn voordelen? Lees deze dan hier.

Wat doe jij vaak met je telefoon? Hoe gebruik jij mijn netwerk? Laat het mij hieronder weten. Veel plezier op het beste netwerk van Nederland!

BhB