3 december 2018
Mark

Ben Student: voordeel speciaal voor studenten

Ben jij een student? Nou, dan ben je in ieder geval niet de enige! Er zijn in Nederland zo’n miljoen studenten. Als student wil je natuurlijk zoveel mogelijk geld overhouden voor de leuke dingen in het leven. Wist je al dat Ben Student daarom een speciale studentenpagina in het leven heeft geroepen?!

Het leven van de (gemiddelde) student

Als student zijnde ken je het wel, eigenlijk heb je niet overal geld voor, maar je wilt wel zoveel mogelijk dingen doen. Ik had het zelf ook altijd. Ik wilde borrelen met vrienden, leuke uitstapjes maken, altijd weer wat nieuws kopen en toch nog wat geld overhouden. Maar helaas, bijna alles kost geld. Een leven zonder telefoon of internet is ook onmogelijk, want alle groepsapps staan altijd aan en helaas is je abonnement ook niet gratis. Het mooie is wel dat Ben Student jou graag helpt met het maximale uit jouw budget te halen, zodat je gewoon kunt appen, bellen én ook nog geld overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Bij Ben Student betaal je dan ook niet de hoofdprijs, maar kies je wat je nodig hebt voor een schappelijke prijs.

Een ander vervelend punt waar studenten vaak tegenaan lopen is, stage in het buitenland. Wat doe je dan met je abonnement? Bij de meeste providers ben je de sjaak en moet je gewoon doorbetalen... Bij Ben Student doen we daar niet aan, je kunt namelijk ook kiezen voor de maandelijks opzegbare abonnementen. Zo zit een maatje van me al jaren bij Ben Student met een maandelijks opzegbare sim only, omdat hij altijd nog de wens heeft te emigreren. Bij Ben heb je dus de flexibiliteit van een maandelijks opzegbare abonnement.

Daarnaast kun je trouwens ook elke maand je abonnement aanpassen door middel van een bundelwijziging, dus ga je meer internet gebruiken? Geen punt, je past het zo aan via je persoonlijke Ik Ben pagina of de Ben app.

De voordelen bij Ben Student

Jouw telefoon zal net als bij mij een onmisbaar onderdeel van je leven zijn geworden. Maar wat vind je nou echt belangrijk? Zolang ik snel kan internetten en af en toe een belletje kan plegen, en de kosten niet oplopen ben ik al een gelukkig mens.

Om al deze redenen heeft Ben Student ervoor gekozen jou als student gratis 4G en gratis aansluitkosten te geven bij het abonnement dat jij uitkiest. Zo kun je altijd snel checken hoe laat de bus komt of online muziek luisteren zonder dat hij vast loopt. Of je nou een nieuwe telefoon neemt of een maandelijks opzegbare sim only, je bespaart bij Ben Student toch weer de kosten voor 4G en je kan kosteloos overstappen naar Ben. Zodat jij weer iets extra's overhoudt voor ’s avonds aan de bar.

Ga daarom snel naar www.ben.nl/student en profiteer van de Ben Studentendeal!

BhB