8 juli 2016
Groeten van Ben

Ben trots op mijn nieuwe reclame

Zoals je misschien al hebt gezien, zie ik er weer een beetje anders uit. Je komt mijn nieuwe ik vanaf nu tegen terwijl je aan het surfen bent op internet, terwijl je wacht op de bus of op de trein, terwijl je naar de radio luistert of televisie kijkt of als je mijn social media kanalen bezoekt.

Je telefoon is niet het allerbelangrijkste in je leven

Ik wil je laten zien dat je telefoon helemaal niet het belangrijkste in je leven is. Het belangrijkste is toch dat je plezier hebt in je leven met de mensen om je heen? En je telefoon is er dan om met deze leuke mensen af te spreken, of om mooie foto’s te delen van de gezellige momenten die je beleeft. In mijn reclame zie je bijvoorbeeld mensen die een potje aan het kaarten zijn, de telefoon gaat over en wordt meteen weggestopt. Op dat moment is het veel gezelliger om met elkaar lol te hebben. En wanneer je je telefoon nodig hebt om leuke momenten te delen, dan zal ik er altijd voor je zijn.

Ben er voor iedereen

Je zal mij weer op verschillende manieren zien. Zo is er een kunstenaar die helemaal opgaat in het maken van zijn kunstwerk en daarna gezellig met zijn dochtertje gaat Skypen. Of een voetbalteam die de beker wint en de coach die hier een foto van maakt om het met iedereen te kunnen delen. En dan zijn er de gezellig kaartende ouderen die tijdens warme zomeravond het meer inspringen. Hierdoor laat ik je zien dat ik er voor iedereen ben.

Samen maken we er iets moois van

Sommigen van jullie hebben al eerder een voorproefje van mijn reclame gezien. Doordat jullie hebben aangegeven wat jullie wel of niet leuk vonden of wel of niet bij mij vonden passen, heb ik deze mooie reclame kunnen maken.

Ben super trots op mijn reclame! Wat vind jij er van?

 

BhB