22 december 2016
Groeten van Ben

Ben weer klaar voor een nieuw jaar

Het jaar is bijna afgelopen. Tijd dus om te terug te blikken op 2016. Een jaar waarin ik veel heb geleerd. Veel nieuwe mensen heb leren kennen. En iedere dag weer een beetje beter werd. Maar naast dat december een tijd is om terug te kijken naar het afgelopen jaar, is het voor mij vooral een moment om vooruit te kijken. Er staat immers een nieuw jaar voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, uitdagingen en mooie momenten. Maar bovenal een nieuw jaar met 365 dagen, en dus 365 kansen om iedere dag weer een beetje beter te worden.

2016: iedere dag een beetje beter

Het jaar 2016 heeft veel mooie momenten gekend. Een jaar met vele hoogte punten, maar helaas ook enkele dieptepunten. Zo heb ik afscheid moeten nemen van enkele zeer dierbare vrienden. Sommige met een lach, andere met een traan. En ook jij en ik hebben het niet altijd even gemakkelijk gehad. Zo was mijn app nog steeds niet altijd even stabiel, en moest ik soms onverwacht werkzaamheden uitvoeren aan mijn website.

Maar gelukkig was het vooral een mooi jaar voor mij. Zo heb ik een nieuwe TV reclame gemaakt. Ben ik gestart met mijn eigen accessoiresshop en fanshop. En met mijn eigen forum. Ook heb ik veel nieuwe mensen leren kennen. Sommige persoonlijk en in levenden lijve. Anderen online, via de telefoon of e-mail. Ellie, Denise, Esther, Jeroen, Bas, Maral, Tamara, Stijn, Coen, Ben, Bram en zo zijn er nog vele anderen.

Ik heb ontzettend veel met je gepraat en gelachen. Ik heb naar je geluisterd. En mijn uiterste best gedaan om er zo goed als mogelijk voor je te zijn wanneer dat nodig was. Ik heb veel van je geleerd. Want door te luisteren naar jouw feedback en ideeën kon ik veel nieuwe producten en diensten introduceren: de iPhone 6, MB Pauze, MB Extra en de tweede editie van Ben in Beeld.

Ook liet ik je zien dat je mobiele telefoon niet het allerbelangrijkste is in het leven. Want ik ben dan misschien een mobiele provider. Ik geloof nog steeds dat er maar één ding het allerbelangrijkste is. En dat ben jij. Daarom riep ik je in 2016 op – en zal dat ook in 2017 blijven doen – om mij af en toe even aan de kant te leggen. En te genieten van al die mooie dingen in het leven die er echt toe doen. En doet je tafelgenoot dat niet? Pak ze dan terug met #bordjeprik.

2017: een nieuw jaar met nieuwe kansen

En nu is het bijna 2017. En dus tijd voor een nieuw jaar. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Een jaar waarin ik nog meer mijn best voor je ga doen. En waarin ik je nog vaker om feedback zal vragen en dit zal gebruiken om mijzelf nog beter te maken. Zo komen er mooie verbeteringen aan voor mijn Ben app en jouw persoonlijke Ik Ben omgeving. Zodat je voortaan nog meer zelf kunt regelen. Ook ga ik dit jaar hard mijn best doen om MB Pauze te verbeteren. Nieuwe diensten en services te ontwikkelen. Je meer kaartjes en berichtjes te sturen. Er altijd voor je te zijn wanneer jij mij nodig hebt.

Ja ik weet het zeker: 2017 wordt een mooi jaar. En ik wens je dan ook een fantastisch 2017! Een 2017 waarin ook jij iedere dag een beetje beter wordt. Nooit meer een naam vergeet. Vaker naar je oma gaat. Je telefoon niet meer mee naar bed neemt en bovenal, meer gaat genieten.

Hoe was jouw afgelopen jaar? En wat ga jij komend jaar anders doen? Vertel het mij hieronder.

De groeten van Ben

 

BhB