20 augustus 2019
Denise

De top 5 beste Android app

De maand juli is alweer voorbij, waarin we al een hoop hete dagen hebben mogen meemaken. Inclusief het drie keer verbreken van een hitte record! Maar wat voor invloed heeft dit gehad op de apps die we hebben gebruikt? Benieuwd naar de top 5 Android app? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

1. YouTube Music

Als je zelf regelmatig video’s bekijkt via YouTube heb je de pop-up vast voorbij zien komen. Naast het kijken van video’s via YouTube, kun je nu ook muziek luisteren via deze dienst. YouTube probeert hiermee de concurrentie aan te gaan met Spotify en Deezer. Via de YouTube Music app, kan je eenvoudig zoeken naar jouw favoriete muziek. Daarnaast maakt YouTube, op basis van jouw geschiedenis, ook afspeellijsten voor jou. Blijf met deze app dus op de hoogte van alle nieuwe releases, videoclips en stream gemakkelijk muziek.

Download hier de special YouTube Music app in Google Play!

2. Dr. Mario World

Dat Mario nog steeds populair is, hoef ik je niet te vertellen. We spelen massaal nog Mario Cart, Galaxy en de classic Mario. Maar er is nu ook een nieuwe Mario-spel voor Android verschenen: Dr. Mario World. In deze game kan jij jouw puzzelvaardigheden gebruiken om virussen te elimineren. Dat allemaal via Dokter Mario. En met de vele levels, ben je een tijdje zoet met dit spel. De app is gratis, ben je dus een Mario fan? Probeer het dan zeker uit!

Download hier de Dr. Mario World app in de Google Play Store!

 

 

 

3. Google Fit: je gezondheid en activiteit bijhouden

Werken aan je summerbody kan nog steeds! Met Google Fit leef je gezonder en actiever. Samen met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de American Heart Association (AHA) heeft Google Fit een app bedacht waarmee je onder andere jouw work-outs, doelen en bewegingen bijhoudt. Zo kun je jouw stappen of beweegminuten bijhouden en is het goed om af en toe jouw hartslag om hoog te gooien. Dit kun je ook bijhouden met de hartpunten functie in de app. Zo houd je, via je toestel, jouw activiteiten en gezondheid op een lage drempel bij. Je kunt deze app ook koppelen aan andere leuke applicaties zoals Nike+, Runkeeper, MyFitnessPal en nog veel meer. Zodat je alle informatie op één plek hebt staan.

Download hier Google Fit: je gezondheid en activiteit bijhouden in de Google Play Store!

4. Harry Potter: Wizards Unite

Wist jij dat de makers van de Pokémon Go een nieuw spel deze zomer hebben gelanceerd? Nu kun je ook als Harry Potter fan verschillende objecten verzamelen in de Harry Potter: Wizards Unite. Hierin verzamel je verloren objecten en plak je deze in jouw plakboek. Dit doe je niet door een pokébal te gooien, maar een spreuk te doen met je vinger. Meer weten over deze game? Hier lees je de blog over Wizards Unite.

Zelf ervaren of de game bij je past? Download dan de Harry Potter: Wizards Unite in Google Play!

5. Camera HD Pro

Naast de vele gratis apps, zijn er deze maand ook populaire betaalde applicaties erbij gekomen in de Google Play Store. Daar is Camera HD Pro één van. Tijdens deze mooie zomer wil jij natuurlijk de mooiste foto’s maken en bewerken voor op social media of in een fotoboek. Camera HD Pro helpt jou hierbij. Zo kun je de camera besturen op sluitertijd en jouw foto’s bewerken door met verschillende instellingen te spelen zoals belichting, balans, ISO, focus en meer. Ook kun je tot wel 4K filmen! Daar zit wel een prijskaartje aan vast: €5,49. Maar dan heb je geen last van reclame’s en andere verstoringen.

Benieuwd naar deze nieuwe app? Download hier de Camera HD Pro(niet meer beschikbaar) voor Android!

Welke Android app download jij meteen?

Van welke app word jij warm? Onbeperkt muziek luisteren met YouTube Music, aan je summerbody werken met Google Fit of de mooiste foto’s maken met Camera HD Pro. Welke app wil jij écht gaan uitproberen? Laat het mij hieronder weten. Ben jij zelf op zoek naar een Android-toestel? Bekijk dan eens het Android assortiment van Ben!

DhD