14 januari 2016
Groeten van Ben

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Ken je dat gevoel? Al bladerend door je foto’s zie je een plaatje dat je meteen raakt. Het kan van alles zijn. Die familiefoto van vroeger waar iedereen lachend op staat. Die ene vakantiefoto van je eerste vakantie met vrienden, en zonder ouders. Die ene foto in de krant. Als je probeert het beeld te beschrijven heeft iedereen er andere woorden voor. En dat ene beeld vertelt het allemaal.

Ik heb al zoveel foto’s gemaakt. Als ik je iets nieuws te vertellen had. Om je te vertellen over een nieuw telefoon abonnement. Of gewoon zomaar.

Ben jezelf

Als ik door mijn fotoverzameling blader, dan valt mij op hoeveel verschillende mensen er voorbij komen. Van jong tot oud. Alle kleuren en maten. ‘Gewoon’ of bijzonder. Het zit er allemaal tussen. Ken je de oude man van mijn eerste TV reclame nog? Het meisje met de rode haren, of eigenlijk, al die meisjes met de rode haren? Stuk voor stuk pareltjes. Allemaal echte mensen. Nooit doorsnee, niet te gepolijst. Maar gewoon puur en echt.

Wat is jouw favoriete Ben foto? Laat het me weten via #Benjezelf op via Facebook, Twitter of Instagram.

De groeten van Ben

 

EhE