3 december 2019
Jan

Een dagje extra MB’s nodig?

In de herfstvakantie maakten wij een lange autorit met het gezin. Na een uurtje waren de kleine meneer en mevrouw op de achterbank het zat, en toen waren we nog maar halverwege. Mijn databundel was nog lang niet op, maar ik heb toen een Dagpas gekocht zodat de kinderen filmpjes in de auto konden kijken. We hadden een heel leuk hotelletje op de Veluwe gevonden, maar er was geen Wifi op de kamer. Geen probleem dankzij mijn Dagpas, want toen de kroost ’s avonds op bed lag, kon ik voor mijn werk nog even een e-mail versturen, wat leuke foto’s met de familie delen en nog even op internet zoeken naar wat leuke uitjes voor de volgende dag, want die bundel was nog steeds geldig.

Jij hebt vast net als ik een Ben abonnement waarbij je niet teveel betaalt. Ik gebruik normaal gesproken niet zo veel data, en heb dus geen grote databundel nodig. En als mijn databundel tòch een keertje voor het einde van de maand op is, dan kan ik een MB Extra kopen. Maar nu is er iets nieuws: Een Ben Dagpas. Ik leg je uit wat het verschil is met MB Extra, en wat je er aan hebt.

MB Extra

Als je databundel op is, kun je bij Ben een een MB Extra kopen, een databundel die je tot het einde van de maand kunt gebruiken als je maandbundel op is. Je hebt al een MB extra van 250 MB voor €3,- en de grootste MB Extra die je kunt kopen is 3000 MB en die kost €12,50

Ben Dagpas

Maar wat is dan een Dagpas, en wat heb je er aan als je ook een MB extra kan kopen? Een Dagpas is, zoals de naam al aangeeft 1 dag (24 uur) geldig, en je kunt die 24 uur lang maar liefst 10.000 MB data gebruiken!

Wanneer een MB Extra, en wanneer een Dagpas?

Een MB Extra is handig als je bundel op is, en je voor de resterende dagen van de maand nog wat data nodig hebt. De Ben Dagpas is een handige oplossing als je eens 1 dagje extra data nodig hebt. Door de Dagpas slim in te zetten op de dag dat je extra data gaat verbruiken kun je voorkomen dat je aan het einde van de maand een MB Extra nodig hebt, en als je dat handig doet ben je aan het einde van de maand goedkoper uit.

Je vindt de Dagpas in de Ben app of Ik Ben onder de knop “MB Extra”.

EhE