11 juni 2019
Denise

Ben je gek?

De mobiele telefoon staat de laatste jaren centraal in ons leven. We zetten de wekker ermee, houden contact met mensen dichtbij of juist ver weg en blijven zo op de hoogte van alle nieuwtjes. Maar weet je ook de allergekste nieuwtjes over de mobiele telefoon en het gebruik hiervan? In dit blog zet ik de gekste weetjes voor je op een rijtje. Zodat we allemaal wat bewuster kunnen worden van ons telefoongebruik.

30 april 2019

Zit jij ook veel te vaak op je telefoon en mis je de tijd die je erdoor kwijt bent? Durf je de uitdaging aan om mee te doen mee te doen aan de offline dag van 10 mei? Tijd om optimaal gebruik te maken van je dag. 24 uur offline gaat misschien onwennig voelen en daarom heb ik de volgende tips voor je, zodat jij weet wat je met alle extra tijd kunt doen. En ben je voorbereid op de Ben® ff offline dag!

14 december 2018

Wanneer mag ik nou ook een mobiel? Je kent het wel, de bekende vraag tijdens het avondeten. Ook die van onze zoon. Tot voor kort hadden mijn partner en ik er geen enkel probleem mee om kortweg te antwoorden dat hij nog te jong is. Maar nu hij bijna 11 jaar wordt, is “nee nog niet” lastiger te geven. Is het inderdaad niet eens tijd of is hij nog steeds te jong? In dit blog staat deze welbekende ouderlijke discussie centraal.

4 oktober 2017
Groeten van Ben

Ben jij blauw?

Dan zoek ik jou! Heb jij een blauw hart? Wil je samen met mij allerlei leuke dingen doen? Ik zoek klanten die mij willen helpen om nog beter te worden. Lijkt het jou gaaf om toestellen te testen, toffe video’s te maken en jouw verhaal met mij te delen? Geef je dan op voor mijn #BenBlauw community. Een plek waar jij jezelf kan zijn, samen met anderen. Wat houdt de community nou precies in? Heel veel! Ik leg het je graag uit.

22 december 2016

Het jaar is bijna afgelopen. Tijd dus om te terug te blikken op 2016. Een jaar waarin ik veel heb geleerd. Veel nieuwe mensen heb leren kennen. En iedere dag weer een beetje beter werd. Maar naast dat december een tijd is om terug te kijken naar het afgelopen jaar, is het voor mij vooral een moment om vooruit te kijken. Er staat immers een nieuw jaar voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, uitdagingen en mooie momenten. Maar bovenal een nieuw jaar met 365 dagen, en dus 365 kansen om iedere dag weer een beetje beter te worden.

21 juli 2016
Marc

Ben terug

“Ben blij met je komst”, zo opent de brief die ik net van Ben in handen krijg. En ik merk opnieuw – net als ruim 17 jaar geleden – dat ik er vrolijk van word. In al die tijd is Ben eigenlijk nauwelijks veranderd, al zit er inmiddels een hele generatie tussen. Die generatie is in mijn geval m’n dochter. Ik belde al met Ben toen ze geboren werd. Ik was zo’n fan van Ben dat vrienden tijdens de zwangerschap al zeiden dat áls ons kind een jongetje zou blijken we hem maar Ben moesten noemen. Het werd een meisje. Een jaar later veranderde Ben zijn naam in T-Mobile. Die operator was zeker niet onvriendelijk maar gewoon wat deftiger in de communicatie met de klant - “het Ben gevoel’ was eigenlijk vrij snel verdwenen. Tot nu, het moment dat de koerier het pakket aan de deur brengt en ik die welkomstbrief lees.

Pages