5 augustus 2019
Peter

Oppo Reno Z review

Vanaf dit moment is de Oppo Reno Z beschikbaar bij Ben. Deze Oppo telefoon, die net als andere toestellen van dit merk gefocust is op de camera, is een mooie aanvulling op het assortiment van Ben. In dit blog zet ik alle specificaties van dit toestel op een rij.
 

Oppo telefoon bij Ben

Oppo is op dit moment het nieuwste merk binnen het Ben assortiment. Oppo is nog niet zo bekend in Nederland, maar internationaal en vooral in Azië een grote speler op de telecommarkt. Ben kiest voor het merk Oppo door zijn kwalitatieve producten en goede prijzen. Om te beginnen is de Oppo Renzo Z geïntroduceerd.
 

Specificaties

De Oppo Reno Z is het kleine broertje van de Oppo Reno en Reno 10x Zoom. De specificaties van deze telefoon komen aardig overeen met toestellen zoals de Huawei P30 Lite en Samsung Galaxy A70.

Het toestel komt in de kleuren zwart en paars en draait op besturingssysteem Android 9.0 (Pie). Het is een 6,4 inch toestel wat redelijk in lijn ligt met andere toestellen die op dit moment worden uitgebracht. De batterij heeft een capaciteit van 4035 mAh, wat zeer goed is en waarmee je een lange tijd zou moeten kunnen doen. Is je batterij toch leeg? Dan heeft dit toestel de optie ‘snelladen’ waardoor de batterij zo weer vol is, dit met een Usb-C kabel die bij het toestel zit. Draadloos opladen is het dit toestel helaas niet mogelijk.

De eerste camera op de achterkant heeft een totaal van 48 megapixel, super aan dit toestel is dat je zelfs tot 4K kan filmen. De tweede camera heeft 5 megapixel aan de achterkant. Voor de selfie liefhebbers zit er aan de voorkant ook een prima camera, namelijk één met 32 megapixel.
 

Oppo Reno Z prijs

Deze smartphone is van prima kwaliteit en past goed binnen het totale assortiment van Ben. Aangezien de prijs nog wel eens kan wijzigen kan je voor de beste prijs het beste even op de productpagina van de Oppo Reno Z kijken.
 

Oordeel

Oppo zet met de Reno Z een heel mooi toestel neer welke een waardig concurrent is voor andere toestellen in dezelfde prijscategorie, van bijvoorbeeld Huawei en Samsung. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare telefoon met goede batterij en camera dan is dit zeker een telefoon voor jou!

OhO