27 juni 2017
Groeten van Ben

Review: Samsung Galaxy S7 - slimmer en uitgebreider

Twijfel je nog tussen de Samsung Galaxy S6 en S7? Of ben je van plan om voor het eerst over te stappen op een Samsung toestel? Dan is de Samsung Galaxy S7 het perfecte instapmodel. De 2.0-versie van zijn voorganger is verfijnder, uitgebreider én heeft een grotere batterij. Benieuwd naar de voordelen van de Samsung Galaxy S7? Lees dan snel verder!

Gamen en fotograferen nu nóg leuker

Gamefreaks en fotografiefanaten opgelet: met de Galaxy S7 kun je niet alleen veel scherpere foto’s maken, maar voortaan ook de ultieme game-ervaring beleven. Vervelende notificaties tijdens het gamen behoren nu tot de verleden tijd. Met de S7 behaal je voortaan ongestoord een hoger level. Daarnaast kun je je games nu ook pauzeren, screenshotten én opnemen. Zo switch je tijdens het gamen niet meer per ongeluk naar een andere app. En kun je jouw game achteraf altijd herbeleven wanneer jij maar wilt. Voor de beste kiekjes schiet dit toestel ook zeker niet tekort. De verbeterde, lichtsterke camera zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag haarscherpe foto’s maakt. Ook wanneer het donker is. Met de snellere autofocus schiet je bovendien meerdere leuke plaatjes achter elkaar.

Samsung Galaxy S6 vs S7

Ondanks dat de S6 en S7 vanaf de buitenkant veel op elkaar lijken, zijn er wel degelijk verschillen. De Galaxy heeft met de komst van de S7 op veel fronten grote stappen gemaakt. Om te beginnen gaat ‘ie met de grotere batterij drie uurtjes langer mee, is de opslagruimte met de toegevoegde micro-SD-kaart tot maar liefst 256 GB uit te breiden. Én is de behuizing van dit toestel naast krasbestendig nu ook water- en stofdicht. Snel een telefoontje plegen tijdens die onverwachte stortbui? Of een instagramwaardige vakantieselfie maken in het zwembad? Het kan allebei met de Samsung Galaxy S7. Met de nieuwe Dual Pixel-sensor kan ‘ie ’s avonds tijdens dat gezellige feestje bovendien tot wel vier keer zo snel scherpstellen als de Galaxy S6. Tenslotte draait dit toestel op Android 7.0 (Nougat). Een besturingssysteem dat op meerdere vlakken is verbeterd. Zo zijn er nu bijvoorbeeld meer opties voor notificaties en een uitgebreide splitscreenmodus. Zodat het nóg makkelijker wordt om dat filmpje te kijken en tegelijkertijd te appen.

De Samsung Galaxy S7 in een notendop

Conclusie: wil je voor een verbeterde versie van de S6 gaan? Of simpelweg een fijn toestel? Dan is de Samsung Galaxy S7 zeker geen verkeerde optie. Met de sterkere kras-, stof- en waterbestendige behuizing, grotere accu, verbeterde camera én game control is het een leuk toestel om in je broekzak te steken. Geef je liever iets minder geld uit? En hecht je geen waarde aan een goede camera of games? Dan zul je waarschijnlijk ook tevreden zijn met de net zo mooie en de iets goedkopere S6!

Ben en de Samsung Galaxy S7

Ben jij op zoek naar een flexibele provider? Waarbij je maximaal plezier uit je budget haalt en een goed netwerk hebt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben Ben, de mobiele provider voorzien van leuke prijzen, waar je nooit te veel betaalt. Zo hou je elke maand geld over om leuke dingen te doen. Bij mij kun je ook je abonnement maandelijks aanpassen. Omdat ik begrijp dat je elke maand weer andere behoeftes kunt hebben. De Samsung Galaxy S7 is vanaf 27,50 euro p/mnd (inclusief 200 min en 1000 MB) verkrijgbaar in het zwart, wit, zilver en goud bij Ben. Benieuwd naar welke andere Samsung toestellen Ben nog meer voor je heeft liggen? Bekijk alle Samsung toestellen van Ben.

RhR