11 november 2016
Erwin

Toestelhulp op het Ben forum

Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik van IOS ben overgestapt naar Android. Dat was voor mij een grote verandering. Alles op Android was anders en nieuw. Nu moest ik mijn mobiele telefoon opnieuw gaan instellen. Het was best even zoeken om alle juiste instellingen voor mijn nieuwe Android telefoon te vinden.

Er zullen misschien meerdere mensen zijn die zich hierin herkennen. Maar ik heb goed nieuws! Met toestelhulp op het Ben forum kun jij de juiste instellingen vinden voor jouw mobiele telefoon. Wil je weten wat je allemaal kunt vinden onder Toestelhulp op het Ben forum? Lees dan snel verder.

IOS, Android of een Windows telefoon

Op het Ben forum bieden we toestelhulp aan voor IOS , Android en Windows telefoons. In de categorie “Toestellen”  vind je alle merken toestellen. Om het overzichtelijk te houden hebben we een topic gemaakt met de modellen zodat jij meteen de juiste instellingen kunt vinden voor jouw mobiele telefoon.

Zelf problemen oplossen met behulp van Toestelhulp

Ervaar je problemen met je mobiele telefoon? Dan kun je met behulp van toestelhulp op het Ben forum zelf een aantal stappen doorlopen om te onderzoeken of het aan de software ligt. In veel gevallen kunnen software problemen opgelost worden door het uitvoeren van een update. Daarom is het verstandig om je software up to date te houden. Voordat je een update uitvoert maak dan altijd eerst een back-up van je gegevens. Op het Ben forum kun je lezen hoe je dit allemaal zelf kunt doen.

Het mooie aan toestelhulp op een forum vind ik dat je naast het vinden van de juiste instellingen ook in gesprek komt met andere forum leden die dezelfde mobiele telefoon hebben. Zo kun je met elkaar tips en tricks uitwisselen en kun je elkaar helpen. Hier vind ik sneller de informatie dan dat ik de handleiding moet gaan raadplegen. Als er iets niet duidelijk is of je vraag staat er niet tussen dan kun je jouw vraag meteen op het forum stellen. Doordat dit mogelijk is komt er op het forum steeds meer informatie over toestellen en kun je ook als niet Ben klant terecht voor de instellingen voor jouw mobiele telefoon.

Welke instellingen kan ik vinden op het forum?

Op het Ben forum kun je de volgende instellingen vinden voor je mobiele telefoon.

  • Hoe kan ik mijn e-mail handmatig instellen?

  • Hoe kan ik mijn mobiele telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

  • Hoe kan ik een software update uitvoeren?

  • Hoe kan ik handmatig mijn internet instellen?

  • Hoe maakt ik een back-up van mijn mobiele telefoon?

    

Deel je mobiele telefoon kennis met anderen

Naast instellingen kun je ook tips vinden voor je mobiele telefoon zoals hoe je de batterijduur  kunt verlengen. Staan de instellingen of tips die je zoekt er niet tussen? Stel dan je vraag op het forum zodat andere forum gebruikers je kunnen helpen. Weet je zelf veel van mobiele telefoons of heb je handige tips waarmee je anderen kunt helpen? Dan wil ik je graag uitnodigen om je kennis te delen op het Ben forum. Door anderen forum leden te helpen kun jij de IOS expert of Android expert badge verdienen. Hiermee kunnen andere leden zien dat jij een echte expert bent op het gebied van IOS of Android.

ThT