20 november 2018
Peter

Voordeel verdienen met je vrienden

 

Het geven van een cadeau geeft altijd een heerlijk gevoel. Zelf vind ik het heel leuk om iets te geven, maar zelf iets krijgen is stiekem ook wel leuk. Nieuwe klanten ontvangen bij sommige bedrijven korting of een welkomstcadeautje, maar bestaande klanten niet. Waarom is dat? Dat vroeg ik mijzelf ook af. Daarom is Ben gestart met vriendenvoordeel, waar nieuwe én huidige klanten van Ben een mooi geldbedrag binnenslepen.

Wat is Vriendenvoordeel?

Met vriendenvoordeel geeft Ben jou de kans om je vrienden blij te maken, maar jezelf ook. Jouw vriend, vriendin, kennis of familielid sluit dankzij jou een abonnement af bij Ben en jullie ontvangen samen een leuk bedrag tot wel 33 euro! Voor een Sim Only krijgen jij en je vriend een beloning van 16,50, maar bij een abonnement met telefoon krijgen jullie zelfs 33 samen! 

Een abonnement bij Ben

Telefoonabonnementen zijn vaak een gespreksonderwerp in mijn vriendengroep. Sommigen gaan voor het nieuwste toestel, maar in mijn omgeving zie ik ook steeds vaker dat vrienden voor een goede prijs/kwaliteit verhouding gaan. Die vrienden verwijs ik dan gelijk door met Ben vriendenvoordeel. Want wat is er nou leuker dan iets geven aan een vriend en er zelf ook nog wat aan over houden?

Het werkt het nou eigenlijk?

- Je gaat naar Ben vriendenvoordeel binnen Ik Ben.
- Op deze pagina zie je jouw persoonlijke link.
- Vervolgens kan jij de persoonlijke link delen via e-mail, WhatsApp of je kopieert de link en stuurt deze op een andere manier naar je vrienden.
- Wanneer jouw vriend een abonnement met toestel of Sim Only bestelt bij Ben via de link die jij deelt, dan registreren wij de Vriendenvoordeel beloning.

Wanneer de bestelling van jouw vriend goed is er verlopen en de 14 dagen bedenktijd is voorbij, dan kennen wij de beloningen aan jullie toe. Zo makkelijk kan het zijn.

De spelregels

Heb jij een grote familie of een groep met vrienden die jij Vriendenvoordeel wil geven? Geen probleem! Jij mag tot 20 vrienden een vriendenvoordeel beloning geven en natuurlijk ook zelf een leuke beloning ontvangen.

De voorwaarde is wel dat jouw vriend een abonnement afsluit via jouw persoonlijke link en een nieuwe Ben klant is (dus geen verlenging van je abonnement). Jij mag vriendenvoordeel wel gebruiken om je familie (kinderen, partner, etc.) uit te nodigen om bij Ben te komen.

Heb jij jouw vrienden al een link gestuurd voor Ben vriendenvoordeel?

 

VhV