14 februari 2016
Groeten van Ben

Wie verras jij met Valentijn?

Ben jij wel eens verliefd? Hartverscheurend verliefd geweest? Of zou je het juist wel eens willen worden? Misschien ben je zelfs wel eens stiekem verliefd geweest op iemand, zonder dat je het durfde te vertellen.

Kriebels in je buik

Er is niets leuker dan zwijmelen over een geheime liefde. Elkaar berichtjes sturen, samen afspreken, en elkaar elke dag een beetje beter leren kennen. Urenlang kun je over hem/haar praten. Je hebt zelfs kriebels in je buik als je aan hem/haar denkt. Misschien herken je het wel. Verliefdheid is overweldigend, onbegrijpelijk en allesomvattend. Het kan je op de meest onverwachte momenten overvallen.

Valentijnsdag

Vandaag is het Valentijnsdag. De perfecte dag om aan die ene persoon te bekennen wat je voor hem/haar voelt, je huidige liefde eens extra te verwennen, je vrienden te laten weten hoe dierbaar ze voor je zijn of om gewoon wat extra aandacht te geven. Het is tenslotte dé dag van de liefde, en je mag zelf bepalen hoe je die invult.

Maar als ik heel eerlijk ben, moet ik bekennen dat ik zelf eigenlijk niet aan Valentijnsdag doe. Want waarom zou je je beperken tot één dag in het jaar, als je ook elke dag je huidige vriendje of vriendinnetje extra kunt verwennen, en je vrienden (of klanten) kunt laten weten hoe dierbaar ze voor je zijn? Of zomaar iemand gewoon iets extra liefde kunt geven?

Een dag als alle andere

Op 14 februari de dag die bij ons allen bekend is als Valentijnsdag, zal ik dus net als op alle andere dagen jou of iemand anders een kaartje sturen. Een kort berichtje. Een tweetje. Een belletje of briefje. Gewoon om te zeggen hoe gek ik op je ben. Dat ik nog steeds elke dag onderste boven van je ben. En dat ik niet wil dat je bij me weg gaat. Doe jij met mij mee?

Hieronder vind je enkele leuke foto’s die je – vandaag of op een andere willekeurige dag – eenvoudig kunt delen met jouw (geheime) liefde. Ik ben benieuwd naar wie jij een berichtje gaat sturen.

De groeten van Ben

 

 

WhW