Skip to main content

Retourformulier

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst via de Ben website of Ben bestellijn, heb je na ontvangst van je bestelling een bedenktijd van 14 dagen.
Heb je besloten om je bestelling in deze periode te annuleren en heb je jouw bestelling al ontvangen? Regel dan via onderstaand formulier jouw retour direct zelf.

1. Jouw bestelling

Deze vind je in je bevestigingse-mail
Het tijdelijke nummer vind je op de simkaart

2. Persoonsgegevens

3. Gegevens van de bestelling

4. Mobiele telefoon

Wil je een bestelling met mobiele telefoon annuleren? Dan moet je de mobiele telefoon terugsturen. Je ontvangt van mij een e-mail met het retouradres, vul nu alvast deze gegevens in.

Als je een Sim Only bestelling wilt annuleren, kan je deze velden leeg laten.

Het IMEI-nummer is het identificatienummer van de mobiele telefoon. Het staat op de doos van het mobiele telefoon en op de pakbon. Je kunt ook met de mobiele telefoon bellen naar *#06# (er wordt niet echt gebeld, op deze manier laat de mobiele telefoon het IMEI-nummer zien)
Vul hier in wat je hebt bijbetaald voor je mobiele telefoon. Dit bedrag staat op je orderbevestiging. De maandelijkse betaling voor je mobiele telefoon, de thuiskopieheffing en de aansluitkosten vallen hier niet onder. Het eenmalige bijbetaalde bedrag wordt teruggestort op het mij bekende bankrekeningnummer binnen 4 weken na ontvangst van de mobiele telefoon.