Skip to main content

Sim Only van Ben: dit is het

Bij een Sim Only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van mijn netwerk en doe je dus niet maandelijks ook nog een afbetaling aan het toestel wat je bij je abonnement hebt gekozen. Dit scheelt je een hoop geld! Als jij dus nog tevreden bent over je telefoon, maar wel op je telefoonkosten wilt letten, is een sim only abonnement zeker wat voor jou.

Bij mij kun je kiezen voor een Sim Only abonnement dat maandelijks opzegbaar is of voor een contract van 24 maanden. Kies je voor een maandelijks opzegbaar abonnement, dan heb je een hoop vrijheid met het voordeel van een laag tarief. Ga je liever voor nóg scherpere prijzen? Dan past het abonnement van 24 maanden beter bij jou.

Nummerbehoud doe ik er ook nog gratis voor je bij. Welk abonnement je ook kiest, ik zorg altijd voor de beste Sim Only aanbiedingen.

De voordelen van mijn Sim Only:

  • Goedkope maandlasten. Betaal alleen voor je abonnement en niet voor een toestel.
  • Altijd inzicht. Check je verbruik met de Ben app en pas gratis je abonnement aan wanneer jij wilt.
  • Keuze uit een maandelijks opzegbare Sim Only.
  • Gratis nummerbehoud
  • Betrouwbaar netwerk. Met Ben blijf je bellen en internetten op het netwerk van T-Mobile. Dit netwerk is al 4 keer op rij uitgekozen tot beste en snelste netwerk van Nederland!

Sim Only internet en bellen

Wil je bellen en internetten met jouw Sim Only abonnement? Dat kan! Ik heb altijd de beste acties en aanbiedingen voor je. Je kunt bij mij je ideale bundel Sim Only samenstellen voor bellen, sms'en en internetten. Daarnaast kun je met één van mijn Sim Only abonnementen ook onbeperkt bellen en sms’en als je dat wilt. (Onbeperkt bellen/sms-en is geldig in Nederland en in de EU. Bellen van NL naar de EU valt buiten deze bundel).

Kies je hiervoor? Dan ben je niet verplicht om er ook Sim Only internet bij te nemen. Hoeft niet, mag natuurlijk wel! Je bent helemaal vrij om dit zelf te kiezen. Want ik geef jou graag een flexibel abonnement, dat volledig door jou is samen te stellen.

Goedkoopste Sim Only

Bij mij geniet je van de goedkoopste Sim Only deals. Al voor 6,50 euro heb jij een Sim Only abonnement. Want ik vind het belangrijk dat jij geld overhoudt voor de échte leuke dingen. Ook als jij onbezorgd wilt internetten heb ik goedkope tarieven voor jou. Regelmatig heb ik aanbiedingen, waardoor je zelfs gratis MB’s krijgt of geen aansluitkosten hoeft te betalen. Houd dus altijd deze pagina in de gaten voor jouw goedkope Sim Only.